ADHD. Cluster 4. Wat zijn uw ervaringen?

Wat is dit?

Welkom op mijn website.

Ik ben Miran, moeder van 2 kinderen van 19 en 21 jaar. Mijn oudste zoon Rik heeft ADHD, PDD-NOS, Complexe informatieverwerkings stoornis, Motorische stoornis en Dyslexie.Hij heeft vanaf de kleuterschool speciaal onderwijs gevolgd, maar zit nu op het MBO.

De afgelopen jaren hebben we vaak moeilijke beslissingen moeten nemen en hebben we te maken gehad met mensen die heel positief met ons mee dachten, maar ook negatieve reacties of oplossingen werden aangedragen. Ik denk dat heel veel ouders die een kind hebben die net even anders is voor deze keuzes staan en dat een uitwisseling van informatie voor heel veel ouders beslissingen makkelijker kunnen maken.

Daarom wil ik graag informatie verzamelen en uitwisselen,omdat je met elkaar meer weet en je van elkaar kunt leren.
Naast het feit dat wij hele goede leerkrachten, begeleider en instanties zijn tegen gekomen, is er ook nog heel veel te verbeteren en je hoeft niet zomaar te doen wat een school of een instantie je voorsteld.

ER IS ER MAAR 1 DIE ZIJN KIND HET BESTE KENT EN DAT BEN JIJ.

Het is me opgevallen dat er met deze groep kinderen soms wel heel gemakkelijk omgegaan wordt. Ze worden soms maar zo van school verwijderd, terwijl ze net zo goed leerplichtig zijn als andere kinderen en ouders worden soms onder druk gezet mee te werken aan plannen die anderen bedacht hebben en die niet altijd in het belang van het kind en/of gezin zijn.
[ terug... ]Omhoog


Maak vrienden

ZELF MAAR NIET ALLEEN

  • ZELF MAAR NIET ALLEEN Ondersteuning bij de opvoeding van uw kind met ADHD, PDD-NOS. www.adhdcluster4uwervaring.mysites.nl

TWITTER MIRAN VOS


Copyright 2002-2018