Uw ervaring

Wat is dit?

Heeft u ook een verhaal en wilt u dat delen met anderen, u kunt al uw positieve en/of negatieve ervaringen plaatsen in het gastenboek, onder het kopje gasten, bovenaan de pagina. HIER PASSEN ALLEEN KORTE STUKJES.


Heeft u een wat langer verhaal, meer dan 5 regels dan kunt u het beste uw verhaal naar mij mailen en voeg ik het toe op de site onder UW ERVARING.

E-MAIL adres gfox@home.nl

Misschien dat anderen met hetzelfde probleem hebben gezeten, of dat ze net de oplossing zoeken die u gevonden heeft.

U KUNT ANDERE MENSEN HELPEN MET UW VERHAAL!ERVARING VAN:

Linda

Fijn dat ik dit tegen kom!Ik sta ook af en toe met mijn rug tegen de muur.Hulp ingeroepen advies interne opvoeddeskundige? Ik heb dit afgehouden omdat ik inderdaad mijn gevoel volg,maar hoe nu verder? Mijn dochter heeft ADHD en PDDNOS en is 15.en puber.Ik vroeg om een handreiking,nu heb ik nog niets?

Ik had Mee benaderd voor een buddy voor mijn dochter omdat wij sinds twee jaar inmiddels in een dorp woonen en het me leuk leek voor haar als ze iemand zou hebben die met haar eropuit kon, zodat ze niet zo geisoleerd is.
Dus wat begon met de vraag buddy waar ze overigens niets in konden betekenen eindigde uiteindelijk met dat ze zich ernstige zorgen maakte over haar zelfstandigheid (deze mevrouw van MEE had dit alleen uit gesrekken met mij opgemaakt en had mijn dochter niet 1 keer ontmoet)
Dus daar schrok ik van hoe ze dit bracht. Mijn vertrouwen wakkelde.
toevallig was ik vandaag benaderd voor een telefonisch gesprek over de PGB.
En ik vertelde haar ook het verhaal over de interne opvoed deskundige ze kon me daar duidelijker antwoord op geven.
Het verhaal buddy daar had ze ook eventueel een oplossing voor.
Mijn vertrouwen heeft dus weer ff een oppepper gehad ook na het lezen van dit mailtje.

Groetjes Linda

Nou moe,mijn gevoel was blijkbaar juist het zorgkantoor geeft het advies om voor begleiding voor mijn dochter bij ggz aan te kloppen en hun zeggen dat ik bij entrea moet zijn.Nu zijn ze naar elkaar aan het wijzen . Nu gaan we om de tafel als het goed is met een andere ggz.maar voorlopig hebben we geen hulp. HELP!


E-mail groetjes-uit-groningen@hotmail.com

Ik heb zelf ook 2 van zulke patienten, de oudste is van kliniek naar kliniek gegaan, uiteindelijk uit huis geplaatst, de jongste behandelen we zoveel mogelijk thuis daar de ervaring ons geleerd heeft dat deze klinieken/ instellingen meer kwaad dan goed doen............lees ZWARTBOEK HARREVELD/ ALEXANDRA.....Geweld misbruik etc schering en inslag het enige wat we ervoor terug kregen was een kind van 18 die kompleet beschadigd is zonder schooldiploma\'s of toekomst. PS ik hoop dat jullie de namen als pseudoniem hebben, daar internet niets vergeet en heel confronterend kan zijn als ze ouder zijn. Uiteraard zijn mij adresgegevens vals, alleen mijn email is echt. We hebben 18 jaar ervaring met dit soort instellingen dus vandaar deze voorzichtigheid.

Mvg F[ terug... ]Omhoog


Maak vrienden

ZELF MAAR NIET ALLEEN

  • ZELF MAAR NIET ALLEEN Ondersteuning bij de opvoeding van uw kind met ADHD, PDD-NOS. www.adhdcluster4uwervaring.mysites.nl

TWITTER MIRAN VOS


Copyright 2002-2018